Волонтери Голованівська Кіровоградської області та Первомайська, що на Миколаївщині, — часті гості на передовій. Укотре вони відвідали захисників, які воюють нині на сході держави, і напередодні Новорічних свят.

На знімку: під час зустрічі із земляком.

Волонтери Борис Кернесюк, Іван Муженко (Первомайська ГО «Ніхто, крім нас») та ветерани АТО Ігор Зем’янкевич і Олександр Тоцький побували у військових частинах у районі селища Кримське та міста Бахмут (луганський напрямок), де служать їхні земляки Микола Козарчук та Анастасія Буніч.
Цього разу бійцям привезли продуктові набори до свят: смаколики від жителів вулиці Островського (Голованівськ); продукти від Голованівського ПТУ № 38; домашню ковбасу та інші копченості від Володимира Мельника; консервацію, сало та крупи — від Василя Лісового та Олександра Клименка. Завезли також плоскогубці, диски до «болгарок» та інші інструменти, які надав селищний голова Голованівська Сергій Цобенко.
Демобілізовані атовці також побачилися зі своїми бойовими побратимами. Зокрема, Олександр Тоцький зустрівся зі своїм колишнім комбатом, із яким вони разом пройшли багато бойових доріг і чимало пережили.
На учасників поїздки значне враження справили синьо-жовті знамена, які майорять майже на кожному будинку в селищах під Сєверодонецьком.

Фото автора.