Шановні журналісти газети «Голос України»! Сердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай це чудове свято принесе до ваших осель радість, світло та приємні несподіванки! Сердечно бажаю вам добра та великої духовної благодаті, щастя і злагоди, благополуччя та творчих злетів!

Щиро вдячна за те, що ви створюєте цікаву, змістовну та патріотичну газету! Також безмежно радію, коли на шпальтах «Голосу України» з’являються листи читачів і мої поезії. Кожен вірш я пишу серцем, і коли бачу його в газеті — справді щаслива.

Публікація диптиха «Молитва за воїна» стала для мене найбільшим і найдорожчим подарунком до мого ювілею. Радію, що тепер численні читачі вашої-нашої улюбленої газети приєднаються до цієї палкої молитви.
Уклінна подяка всім вам — тим, хто так віртуозно, натхненно і з любов’ю працює зі словом — за увагу до читачів та самовіддану невтомну працю! Нехай зростає армія передплатників вашої-нашої улюбленої газети! Черпайте натхнення та нові сили для творчості з того ореолу любові та поваги, який створюєте вашим талантом!

З повагою і щирою подякою Тетяна КОМЛІК.

Київ.