Перемовини про звільнення українських воїнів та патріотів, які залишилися в полоні бойовиків, тривають, і вже 10 січня відбудеться їх черговий раунд. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спілкування зі звільненими з полону бійцями Збройних Сил, яких він відвідав у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України, повідомляє прес-служба глави держави.

Верховний головнокомандувач наголосив, що спільних зусиль потребує подальша робота щодо звільнення українців, які й досі перебувають у полоні. «Я вже доручив своїм радникам, представникам у Тристоронній контактній групі негайно організувати зустрічі й продовження переговорів», — повідомив Петро Порошенко.
«Працюємо, щоб на хвилі першого звільнення ми не забарилися з другою. Для нас справа честі їх витягнути», — сказав глава держави.
Петро Порошенко звернувся до військових із проханням, якщо у полоні залишились їхні друзі — написати їм листа. Він також попросив рідних звільнених українців зв’язатися і підтримувати рідних тих, хто поки що залишається у полоні.
Глава держави привітав військових із Новорічними та Різдвяними святами та побажав благополуччя їхнім родинам.

Фото http://www.president.gov.ua