Майже 500 дітей з усіх районів Дніпра стали глядачами святкової новорічної вистави, яку організували народний депутат, голова міської організації партії «БПП «Солідарність» Тетяна Ричкова та партійці Дніпра. Маленькі глядачі потанцювали разом із юними артистами, які прийшли їх привітати, а потім разом із Дідом Морозом та Снігуронькою запалили вогні новорічної ялинки. На них чекав яскравий концерт, який влаштували дитячі колективи Палацу дітей і юнацтва.

«Дорогі друзі! Попереду у вас — чудові зимові канікули, незабутні новорічні та різдвяні свята. Вітаю вас від себе та моїх друзів-партійців. Бажаю вам гарного настрою, вдосталь солодощів, сміху і веселощів. Добре проведіть цей час із друзями і родиною. Бажаю кожному з вас бути щасливим і здоровим. Ростіть, мрійте, гарно вчіться, знаходьте нових друзів, загадуйте бажання, частіше усміхайтесь. Слухайтесь батьків — вони вас дуже люблять і бажають тільки найкращого. Шановні батьки, любіть і поважайте дітей, трішки балуйте і допомагайте. Нехай у кожній українській родині панують добробут, злагода і любов. Миру і процвітання рідній Україні», — звернулася до глядачів зі сцени Тетяна Ричкова, повідомляє прес-служба партії.
Наприкінці вистави всіх дітей — і маленьких глядачів, і юних артистів — потішили солодощами. Загалом же понад 1500 маленьких дніпрян отримали подарунки від міської «Солідарності».

Фото http://solydarnist.org