На цьому наголосив народний депутат Юрій Павленко, виступаючи на святковому новорічному концерті для дітей у Бердичеві.

У Бердичеві за участі народного депутата України Юрія Павленка відкрито Центр ранньої медико-соціальної реабілітації дітей. Ініціатором відкриття Центру став Благодійний Фонд «ОНУФРІЄНКО ДІТИ».

Фото зі сторінки «Опозиційний блок. Житомир» у Фейсбуці.

За його словами, його колеги по фракції докладають усіх зусиль, щоб вплинути на законодавче забезпечення прав дітей. А депутати від Опозиційного блоку на рівні місцевих рад постійно роблять конкретні добрі справи, аби підтримати найменших громадян держави.

«Прикро, що в нинішніх умовах життя і розвиток дитини в Україні є під серйозною загрозою. Численні профільні служби деформовані або взагалі ліквідовані. Така безвідповідальна політика керівництва держави призводить до дуже серйозних порушень прав дітей, а особливо сиріт і тих, хто виховується у малозабезпечених сім’ях. Замість того, щоб допомагати дітям, нинішня влада знайшла спосіб економії на них. Але навіть в таких складних умовах наші депутати та активісти знаходять ефективні способи підтримки дітей. Прикладом цього є реабілітаційний центр, який перед Новим роком відкрили у Бердичеві. Бажаю, щоб всі наміри небайдужих людей, причетних до його створення, втілилися в життя. А його вихованцям зичу радості та безтурботного і щасливого дитинства», — наголосив Юрій Павленко.

Він розповів також, що напередодні Нового року Опозиційний блок Житомирщини традиційно долучився до організації та проведення дитячих свят по всій області. Юрій Павленко разом із керівником фракції в Житомирській міській раді Наталією Леонченко привітали зі святом Миколая учнів навчально-виховного комплексу № 38 та спеціалізованої школи-інтернату № 2 у Житомирі. Народний депутат також завітав у Коростень, де вже другий рік поспіль з ініціативи голови фракції Опозиційного блоку в Житомирській обласній раді Анатолія Мелашенка проводяться новорічні театралізовані дійства. Святкові гостинці подарувала вихованцям садочку «Усмішка» в Черняхівському районі і депутат облради Наталія Рибак. А керівник фракції Опоблоку в Радомишльській міській раді передав солодощі для дошкільнят та школярів Краснобірської сільської ради. У кожному райцентрі представники політичної сили долучились до новорічних та різдвяних дитячих благодійних заходів, повідомляє прес-служба партії.