Піраміди — одні з найтаємничіших культових споруд нашої планети. Вони виходять за межі звичайних усипальниць, що підтверджує нове сенсаційне відкриття. Нещодавно фахівці зафіксували потужні світлові випромінювання, які продукують вершини пірамід. Ці промені спрямовані просто в космос.
Найдивніше, що це відбувається повсюдно. Поки що вчені не можуть відповісти на питання про причини дивної і раптової активізації. Це досить складно, тому що інформації про істинну природу загадкових споруд мало. На думку деяких фахівців, вони є давніми приймачами і передавачами інформації. І ось тепер ця гіпотеза почала отримувати підтвердження.
Небувалу активність помітили на піраміді Кукулькана на мексиканському півострові Юкатан, пірамідах китайської Сіаньської долини і пірамідах культури Норте-Чіко (район в Перу) на території Анд. Це древні храмові споруди, які звели приблизно одночасно з пірамідами Гізи в Єгипті.
Безліч очевидців спостерігали, як з вершин цих пірамід виходив потужний світловий стовп, спрямований у небо. Є фото- та відеосвідчення реальності незвичайного явища.
Факт, що піраміди «пробуджуються» від тисячолітнього сну, унікальний сам по собі, тому ігнорувати його не слід, вважають астрофізики. Тим більше що це не поодинокий випадок, а явище, що спостерігається на території від Азії до Південної Америки, повідомляє іlіfe-news.com.
Фото із сайту www.portaldeangola.com.