Сєверодонецьк:

На головній площі Сєверодонецька правоохоронці влаштували дітям свято «Різдво з поліцейськими». Цього дня кожен маленький гість заходу мав змогу на кілька хвилин стати регулювальником дорожнього руху, покататися на службовій машині, подати звукові сигнали, а також через гучномовець привітати всіх зі святом. 

Поліцейські спецпризначенці показали броньовану машину, яку використовують під час спецоперацій, продемонстрували засоби індивідуального захисту, оптичні прилади і навіть безпілотник. Ці прилади викликали найбільший інтерес і захоплення у маленьких учасників свята.

Багато емоцій подарувало спілкування з кінологами та їхніми чотирилапими помічниками, а також з вибухотехніками ГУ НП. Вони показали макети снарядів та боєприпасів і розповіли про небезпеку, яку вони становлять. «Цей захід спрямовано на те, щоб діти зрозуміли, що поліцейський — це їхній друг і товариш, до якого можна звернутися будь-якої миті. Крім того, ми хочемо нагадати дітям правила дорожнього руху і заходи безпеки на дорозі», — зазначив начальник Управління патрульної поліції в Луганській області старший лейтенант поліції Олександр Гостищев. Такі заходи правоохоронці краю планують проводити й надалі.

Фото прес-служби ГУ Національної поліції в області.