Учора розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. «Зареєструватися можна самостійно на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме до 31 січня 2018 року», — повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета: 24 березня — з української мови і літератури, 31 березня — з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

В УЦОЯО наголосили, що учасники пробного оцінювання матимуть можливість ознайомитися з процедурою та зразками тестів, виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, ознайомитися з організацією роботи пункту проведення оцінювання тощо.

Участь у пробному ЗНО є платною послугою і докладніше про проходження пробного тестування, у тому числі про вартість, можна дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти, повідомляє «Укрінформ».