Дошкільний заклад на 80 місць урочисто відкрили в селі Боржавське Виноградівського району на Закарпатті (на знімку). Будівництво дитсадка розпочалося ще в 2007-му, однак через брак коштів багато разів зупинялося.

Торік дошкільний заклад у Боржавському (де мешкає майже три тисячі жителів) внесли до переліку об’єктів Державного фонду регіонального розвитку, який передбачає співфінансування з місцевого бюджету. Завдяки цьому будівництво нарешті вдалося завершити. Перерізати символічну стрічку доручили керівникам району та області, інформують з прес-служби ОДА.
А у селі Великі Ком’яти відкрито пункт екстреної меддопомоги. Завершення об’єкта лобіювала перший заступник голови Виноградівської РДА, депутат облради Наталія Костелеба-Веремчук. Протягом останніх двох років коштом обласного та Виноградівського районного бюджетів провели ремонт частини амбулаторії загальної практики сімейної медицини, після чого в селі й стало можливим відкриття «швидкої». Віднині пункт забезпечуватиме екстреною меддопомогою ще й сусідні села Боржавське, Завадку, Онок та Шаланки. Утримуватиметься він за фінанси області.

Фото надане прес-службою ОДА.