Приблизно водночас у Сватівському районі Луганщини правоохоронці виявили дві схованки зброї. Одна з них була розташована у приватному будинку, друга — в городі.
Зокрема, під час обшуку будинку 55-річної жінки в одній з порожніх кімнат правоохоронці виявили та вилучили понад 14 тисяч патронів різного калібру, тридцять один РПГ, чотири міни МОН, сорок гранат, чотирнадцять запалів УЗРГМ, двадцять шість пострілів до РПГ, вісімнадцять стартових двигунів до пострілів РПГ, ручні димові гранати, наземні сигнальні патрони і димові міни. Господиня переконувала, що й гадки не мала про такий склад зброї, бо тут не мешкала і тривалий час здавала будинок в оренду.
А у селі Містки в результаті обшуку домоволодіння 40-річного чоловіка поліцейські виявили та вилучили два кілограми тротилу, шість гранат і запали, а на городі в купі металу знайшли ящик, в якому зберігалися гранати РГД-5 та Ф-1, тротилові шашки, запали до гранат і мін. Вилучене направлено на дослідження, а слідство встановлює, у якій спосіб боєприпаси потрапили до рук приватних осіб.
Луганська область.

Фото прес-служби ГУ Нацполіції в Луганській області.