Ні, зірка української художньої гімнастики Анна Різатдінова не змінила амплуа. До речі, чарівна чемпіонка минулого року стала матір’ю, народила чудового синочка Романа. Але молода мама вже поступово набирає форму.
— Я мала зайвих 15 кілограмів. Отож довелося добре попрацювати, щоб позбутися зайвої ваги. Щоправда, пробіжок ще не роблю, але зарядку — регулярно. Розумію, що фізичні кондиції необхідно вдосконалювати. Це стосується дихання, розтяжки, — розповіла Аня segodnya.ua.
— Хто нині у збірній країни виходить на перші позиції?
— Як на мене, спостерігається прогрес у Катерини Луценко та Альони Дьяченко. Але дівчатам потрібен час. Адже чемпіонами стають не одразу. Наприклад, мені потрібно було багато років, щоб мене визнали і судді, і світ художньої гімнастики. Нині багато розмов, що, мовляв, після мене немає результатів. Але тренери не роботи, і зірочки народжуються не щодня. Зміна поколінь — це завжди складно.
— Незабаром у Пхьончхані стартує зимова Олімпіада. Чи приверне вона вашу увагу?
— Звичайно. Навіть думаю, а чи не поїхати мені до Кореї і не повболівати за нашу збірну? А от на літні Ігри-2020 до Токіо точно вирушу. І вболіватиму там, особливо за моє покоління, за тих, хто виступав у Ріо-2016: за гімнаста Олега Верняєва, борця Жана Беленюка, фехтувальницю Олю Харлан. А серед зимових видів маю прихильність до фігурного катання, котре нагадує художню гімнастику, люблю біатлон, де ми чекаємо на українські медалі...