Бойовики на Донбасі продовжують обстрілювати наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, на луганському напрямку вони активізувалися за темної пори доби у районі Світлодарської дуги. Ворог вів вогонь із гранатометів та мінометів 120 мм поблизу населеного пункту Луганське.

Домовленості про припинення вогню окупанти порушували і на донецькому напрямку: з мінометів 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Пісків. З мінометів такого самого калібру загарбники обстрілювали опорні пункти довкола Верхньоторецького, а з гранатометів і стрілецької зброї провокували наших воїнів до бойового протистояння неподалік Новотроїцького. Особливу вогневу активність противник також виявляв у передмісті Авдіївки. Зокрема, на підступах до цього прифронтового міста агресор понад годину вів вогонь з мінометів 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Гранітного незаконні збройні формування порушували перемир’я зі стрілецької зброї.
Про останні події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район Пісків): «Ситуація у нас кардинально не змінилася. У світлу пору доби бойовики переважно атакують наші позиції зі стрілецької зброї. Стріляють неприцільно. А вже вночі працює увесь спектр озброєння. Так, тільки цієї ночі прилетіло кілька десятків мін 82-го калібру. Били досить влучно, трохи дісталося нашому опорнику. Потім пішли в хід великокаліберні кулемети — ДШК, ПКМ. На щастя, ніхто з наших побратимів не постраждав. Погода у нас складна, тому очікуємо на вилазки диверсійних груп. Працюють вони грамотно, тому права на помилку ми не маємо».