Побачив світ художньо-інформаційний альбом «Міжнародний науково-мистецький симпозіум «Зустрічі в Кременці» (на знімку), який містить інформаційні та ілюстративні матеріали про згаданий форум і подає короткі нариси життєтворчості його учасників. Польськомовне видання ілюстроване світлинами та репродукціями картин, написаних під час художніх пленерів, які відбувалися у Кременці, майстрами пензля з України, Польщі, Німеччини, США, Словаччини, Сербії, Італії, Швеції, Болгарії.

У передмові творчий натхненник симпозіуму, польська художниця, професор Тереза Жебровська зазначила, що ініціаторами та співорганізаторами міжнародного мистецького проекту виступили Товариство Форум інноваційний ODIN (Краків), Краківський педагогічний університет і Кременецька гуманітарно-педагогічна академія ім. Тараса Шевченка. І саме вони забезпечують повноцінне проведення художніх пленерів у Кременці й організовують за їх результатами мистецькі вернісажі в Україні, Польщі та інших країнах.
В альбомі повідомляється, що роботи майстрів перебувають у приватних колекціях шанувальників образотворчого мистецтва і демонструвались у виставкових залах Польщі, Німеччини, Чехії, Швеції, США, Канади, Росії та інших країн.