У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України зібралися військовослужбовці та члени їхніх сімей, рідні та близькі загиблих учасників оборони ДАПу, щоб вшанувати героїв-«кіборгів».

Як відомо, Донецький міжнародний аеропорт ім. Сергія Прокоф’єва став територією 242-денного запеклого протистояння українських захисників та проросійських найманців. Летовище фактично перетворилося на «небесні ворота» для душ бійців, які віддали свої життя за Батьківщину. Під час заходу родинам загиблих героїв вручили відомчі відзнаки Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України. Також у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил відкрилась виставка фотопортретів загиблих захисників Донецького аеропорту за всі 242 дні його героїчної оборони (на знімку).

Перед учасниками заходу з концертною програмою виступили заслужений академічний оркестр України, Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України, народна артистка України і активний волонтер Ада Роговцева, гурти «Шабля», «Mad Heads», «Мандри» та інші відомі виконавці.

Фото Генерального штабу ЗСУ у Фейсбуці.