Марбелья (Іспанія). Контрольний матч. 23 січня.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Штурм» (Австрія, Грац). 0:2. Голи: Ізе, 11, Шуберт, 50.

«Динамо»: 1-й тайм — Рудько, Морозюк, Хачеріді (Бурда, 12), Кадар, Миколенко, Шепелєв, Буяльський, Шапаренко, Гонсалес, Калитвинцев, Бєсєдін; 2-й тайм — Бущан, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Пиварич, Ротань, Алібеков, Гармаш, Смирний, Вербич, Хльобас (Алексєєв, 82).

І цей матч розпочався з «приємної» традиції — динамівці пропустили першими. Ізе вискочив сам на сам із Рудьком і вразив ціль. Заради справедливості варто зазначити, що в той момент кияни грали вдесятьох. Травмувався Хачеріді, і його ще не встигли замінити.

«Штурм» уже незабаром (3 лютого) розпочне виступи в чемпіонаті австрійської бундесліги і перебуває в добрій формі. Як то кажуть, команда на ходу і готова до офіційних турнірних баталій. Що вона переконливо й продемонструвала в спарингу з «Динамо».

Це був передостанній матч австрійців на зборі.

Натомість наша команда поки що нагадує ведмежа після зимової сплячки — вайлуватого, засліпленого весняним сонечком, можливо, трохи безпорадного. І фізики їй бракує, і швидкості, і зіграності та взаємодії ланок.

Над подоланням цих проблем саме в таких зустрічах і працюють футболісти столичного клубу, а їхні наставники аналізують ситуацію. І, сподіватимемося, зроблять необхідні висновки. А гра «Динамо» неодмінно поступово налагодиться. І зволікати нема часу. Адже до першого матчу з грецьким клубом АЕК у Лізі Європи залишається не так уже й багато часу. Нагадаємо, він відбудеться в Афінах 15 лютого.

Свій наступний спаринг у Марбельї «Динамо» проведе 26 січня проти хорватського клубу «Осієк». Початок поєдинку о 17:30.