Футбол. Дива, та й годі! 22-річний нападник Роман Яремчук, граючи за київське «Динамо», як то кажуть, сидів на сухому пайку — не забивав, хоч плач. Варто було йому перейти до бельгійського клубу «Гент» (з ним у Романа чотирирічний контракт), як із форвардом сталися справжні метаморфози: хлопець почав забивати регулярно. А між іншим, чемпіонат Бельгії тепер помітно сильніший за нинішній український.

От і в останньому турі Роман забив «Антверпену» на його полі (1:1). А в попередньому матчі вдома поклав два м’ячі «Локерену» (3:0). А ще Яремчук відзначився в поєдинку Кубка Бельгії також у зустрічі з «Локереном» (2:1).
Варто згадати, що цей нападник, перебуваючи в нетривалій оренді в «Олександрії», також тішив результативністю. Наставник олександрійців Володимир Шаран дуже цінував виконавця і був засмучений, коли «Динамо» відкликало Яремчука.
А от у Києві футболіст чомусь втратив свої якості. Час минав, а Роман ніби збив приціл: моменти створював, але результативності жодної. То, може, в столичному клубі не все зробили для того, щоб талановитий і фактурний (191 см, 78 кг) футболіст розкрився в усій красі?..

Фото kaagent.be