Учорашня робоча поїздка Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на Тернопільщину розпочалася з відвідин приватного акціонерного товариства «Молокія». Це підприємство виготовляє молочні продукти з коротким терміном зберігання, тож споживачі цінять їх за стабільно високу якість та максимальне збереження цінних природних властивостей молока без шкідливих домішок.

«Цього року ми будемо мати інструменти для якісного прориву в агросфері. Причому рішення вже ухвалено», — сказав глава уряду та зазначив, що йдеться про програми прямої підтримки фермерів, компенсації вартості будівництва нових молочнотоварних ферм та здешевлення кредитів на таке будівництво, компенсації вартості сільськогосподарського обладнання вітчизняного виробництва, а також розстрочки по сплаті ПДВ при імпорті унікального обладнання та технологічних ліній.
Робоча поїздка прем’єра завершилася приємною місією: він вручив сертифікат на новий ангіограф, придбаний за державні кошти для кардіологічного центру обласної університетської лікарні. Керівник уряду також оглянув нещодавно відкритий центр політравми.

Фото з сайту kmu.gov.ua.