У понеділок міський голова Києва Віталій Кличко передав символічні ключі від Євробачення меру Лісабона Фернандо Медіні (на знімку). Цієї весни саме португальська столиця прийматиме пісенний конкурс.


«Коли в 2016 році Джамала перемогла на Євробаченні, я буквально стрибав від радості. І ми всі були їй вдячні. Адже світ знову почув про Україну, оцінив її талант, музику і душу! Ми раділи нагоді вчергове представити світу наше гарне місто», — зазначив В. Кличко, повідомляє його прес-служба. Він наголосив, що в результаті  організатори чудово впоралися зі своїм завданням, і підтвердження тому — задоволені учасники та гості свята.

«Тож з високо піднятою головою ми сьогодні передаємо ключі від конкурсу Лісабону. Завдяки Сальвадору Собралу і його душевній джазовій баладі минулого року Португалія вперше перемогла в конкурсі Євробачення…  І саме з цієї хвилини розпочинається відлік часу до старту пісенного конкурсу», — сказав Віталій Кличко. Він висловив сподівання, що через рік ключі повернуться до України.

Фото зі сторінки у Фейсбуку В. Кличка.