Триває робоча поїздка Львівщиною позафракційного народного депутата Олега Мусія. Сьогодні він зустрічається із виборцями у Червонограді, у п’ятницю відвідає Кам’янка-Бузький район, а на початку тижня парламентарій публічно відзвітував перед мешканцями Сокальського району.

Законотворець доповів про свою роботу за минулий 2017 року. Каже, не пропустив жодного із 116 засідань, під час яких мав 50 виступів із місця і дев’ять — з трибуни. О. Мусій є співавтором 43 законопроектів і подав 167 правок, 119 з яких враховано. Торік у приймальні народного депутата в Сокальському районі вислухали 895 громадян. Більш як із трьома сотнями з них О. Мусій спілкувався особисто. Основні питання, з якими українці звертаються по допомогу, — перерахунки пенсій та соціальних виплат. Одне із найбільш болючих питань — стан доріг. І йдеться не тільки про цей район, а взагалі про Львівщину, наголосив парламентарій. «Вже вдалося багато чого вирішити, — зауважив він. — Передусім спільно із зусиллями районної ради, яка займає перше місце з ефективності використання місцевого бюджету для відновлення та ремонту доріг Сокальського району». 
Олег Мусій висловив сподівання, що цьогоріч завершаться ремонтні роботи на дорозі, яка веде із Сокаля до села Переспа. Саме там живуть батьки народного депутата, і він часто до них їздить. Політик зауважив, що протягом двох років на ремонт дорожніх полотен не раз виділялися великі суми, проте вони чомусь належно не освоювалися. Цього року великі надії на позитив покладаються у зв’язку із тим, що з 1 січня всі дороги передано у відання обласних державних адміністрацій. «Тепер ви знаєте відповідального за свою дорогу, — звернувся парламентарій до виборців. — Не хтось там у Києві, а область». Водночас він звернув увагу на таке: якщо протягом 24 років автошляхи на Львівщині не робилися взагалі, то упродовж трьох останніх років тут проводиться багато ремонтних робіт.