Волинський обласний госпіталь ветеранів війни та Луцький гарнізонний військовий госпіталь отримали меблі з Німеччини. Їх для лікувальних установ передали з одного з готелів міста Герфорд за сприяння голови спілки «Мости дружби в Україну», почесного громадянина Волині Карла-Германа Кроґа. Місцеві ж благодійники привезли подароване до Луцька.

— Шафи, телевізори, ліжка, постільна білизна в дуже гарному стані, — запевняє керівник обласної організації ветеранів АТО та центру допомоги учасникам АТО Юрій Дмитрук.

— Уся допомога вже розподілена між відділеннями, — каже головлікар обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова. — Найбільше оновили відділення реабілітації учасників АТО. За рік їх у нашій медустанові пролікували більше тисячі. І це вже не перша підтримка, яку благодійники надають госпіталю. Співпраця з Юрієм Дмитруком дає можливість вирішити питання, що зараз не передбачені державним фінансуванням.

Частину гуманітарного вантажу отримав також Луцький гарнізонний військовий госпіталь.

— Меблі вже використовуються в хірургічному, терапевтичному та неврологічному відділеннях.  Отримали також дев’ять телевізорів, на кожне відділення — по два, — уточнює заступник начальника госпіталю Олег Березняк.

Волинська область.