«Вдалі стартапи, щоб ви розуміли, — те, з чим Україну нині дуже активно асоціюють, особливо у сфері IT. А кожен майданчик, який сприяє їхньому розвитку, по суті — інвестиція і в економіку України, в нашу стабільність, в імідж у світі». На цьому наголосила народний депутат Оксана Юринець (БПП) за підсумками візиту до Tech StartUp School, яка почала працювати при Національному університеті «Львівська політехніка».

«Давно отримала запрошення відвідати цю школу. Нарешті ним скористалася. Результат — кольорове, енергетичне, харизматичне місце, яке буду показувати гостям, що приїжджатимуть до Львова. Місце, де гуртуються будівничі України, ті, які втілюють у життя власні ідеї, а відтак є вільними», — написала О. Юринець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, популярний сервіс пошуку стартапів ProductHunt за підсумками 2017 року визнав три українські проекти найкращими, а ще один нагородив «бронзою».

Водночас народний депутат наголосила: ваги додає й той факт, що школа діє при Львівській політехніці, яка має високий рейтинг. Тож це сприяє зацікавленню всім, що тут відбувається, додала Оксана Юринець.

Вл. інф.