Голова парламентської фракції «Народного фронту» Максим Бурбак провів двотижневий робочий тур районами Чернівецької області.
 

«Зустріч із головами ОТГ і сільрад Заставнівщини була змістовна і плідна, — написав він на своїй сторінці у Фейсбуці. — Такі зустрічі, спільні обговорення нагальних проблем громад та пошуки шляхів їх усунення не раз доводили свою ефективність».

Під час одного із зібрань, наприклад, обговорювали затверджену Кабінетом Міністрів постанову про передачу землі за межами населених пунктів у власність об’єднаних громад. Ця тема дуже актуальна і часто порушувалася і головами ОТГ, і народними депутатами на всіх рівнях, наголошує парламентарій. І ось результат. Новина стала доброю звісткою для Заставнівської міської ОТГ, яка вже отримала позитивний висновок від адміністрації та прийняла остаточне рішення про об’єднання. М. Бурбак висловив сподівання, що оновлений склад ЦВК не забариться з призначенням перших виборів до Заставнівської міської об’єднаної територіальної громади, а рішення Кабміну слугуватиме додатковим стимулом для тих населених пунктів, які досі не наважилися долучитись до процесу об’єднання і створення громад.

Під час поїздки М. Бурбак вручив Грамоту Верховної Ради голові Веренчанської сільської ради Володимиру Бойчуку (на знімку). Парламентарій привітав його з високою відзнакою.

Вл. інф.
Фото зі сторінки Максима Бурбака у Фейсбуці.