Бокс. Представник РФ Мурат Гассієв (26-0, 19 КО) у півфіналі Всесвітньої суперсерії боксу на рингу в Сочі нокаутував кубинця Юніера Дортікоса (22-1, 21 КО) і вийшов до фіналу турніру, де зустрінеться з українським володарем поясів WBO і WBC Олександром Усиком (14-0, 11 КО).
Бій тривав майже всі 12 раундів, але в середині останньої трихвилинки кубинець, котрий дуже втомився, перестав тримати удар, чим скористався опонент. Осетин двічі відправив суперника в нокдаун, після чого завершив бій нокаутом.
Під час церемонії оголошення переможця бою в рингу з’явився перший фіналіст змагань, чемпіон світу в крузервейті за версіями WBC і WBO українець Олександр Усик. Він привітав росіянина, сказав кілька слів. А потім Усик провів дуель поглядів проти Мурата Гассієва (на знімку).

Отже, у любителів боксу попереду неординарна подія — фінал змагань Всесвітньої суперсерії боксу. Хоча промоутер осетина Леон Маргуліс поквапився заявити, що у фіналі Гассієв нокаутує українця... Різне може трапитися, але звитяги здобуваються не язиками, а в ринзі. Головний поєдинок, як відомо, відбудеться 11 травня в Саудівській Аравії.

Фото Facebook.com/WBSuperSeries
Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.