В Одесі кілограм великої картоплі на ринку можна купити від 9 до 12 грн, зустрічаються й компромісні варіанти по 7—8, найдоступніша картопля з магазину — по 8. Кіло ріпчастої цибулі обійдеться покупцям приблизно в 6—10 гривень. Найпоширеніша ціна на моркву — 10 грн за кіло. В 5—10 грн оцінюють кілограм білокачанної капусти. Свіжі печериці пропонують по 45 гривень, «королівські» — з темною шапочкою — по 50. Томати й огірки в основному продають по 60—70 гривень. Кіло свіжих кабачків оцінюють у 65—80 гривень.

Яблука на ринку можна купити по 15—25 гривень за кілограм, найдоступніші магазинні обійдуться покупцям в 17 гривень.

Курячі яйця, які в супермаркеті продаються поштучно, понад місяць тримають ціну в 26 грн за десяток, на базарі — 20—40 гривень. М’ясо дешевшати не поспішає: кіло свинячої вирізки коштує 110—120 гривень, телячої — 130—140.

Кіло гречки на вагу на базарі можна купити за 20—22 гривні, у супермаркеті — дещо більше 17 грн за кіло. Рис на ринку — від 20 гривень за кілограм, у супермаркеті можна знайти по 18.

Одеська область.