Співробітники податкової міліції Закарпаття отримали нагороди ДФС України. Урочисту нараду, приурочену до третьої річниці створення підрозділу податкової міліції з оперативного забезпечення зон проведення АТО і 20-річчя створення податкової міліції, провів у Головному управлінні ДФС у Закарпатській області начальник відомства Олексій Петріченко (на знімку).

Співробітникам податкової міліції вручено пам’ятні відзнаки «20 років податковій міліції» від ДФС; старшому оперуповноваженому оперативного управління Богдану Небеснику оголошено подяку ДФС; достроково присвоєно спеціальне звання підполковника податкової міліції майору податкової міліції Анатолію Довганичу. Крім того, до ДФС України направлено подання про нагородження відзнакою Президента «За участь в антитерористичній операції» Івана Поради, начальника відділу активних заходів, який проходив службу в зоні АТО.
Олексій Петріченко подякував співробітникам за професійне виконання службових обов’язків, ефективність оперативно-розшукових заходів, про що свідчать показники діяльності. А на завершення побажав присутнім міцного здоров’я на довгі роки, успішної служби, мирного неба, щасливої долі, благополуччя і родинного затишку!

Фото прес-служби облДФС.