Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко разом з новим послом Іспанії в Україні пані Сільвією Кортес Мартін, заступником голови Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Марією Іоновою та заступником міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Оленою Зеркаль відвідали район проведення атитерористичної операції на Донбасі. 

 

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, посол Іспанії в Україні пані Сільвія Кортес Мартін.

 

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, народний депутат Марія Іонова.

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

«Разом з новим послом Іспанії в Україні пані Сільвією Кортес Мартін ідемо на Донбас. Використовуємо всі можливості, щоб ознайомити наших іноземних партнерів з безпековою та гуманітарною ситуацією на Донбасі», — зазначила Ірина Геращенко у Фейсбуці.

Учора вони, зокрема, побували в місцях проведення пошуків загиблих під час боїв за Лисичанськ українських військових. Пошуковими роботами займається спеціальний підрозділ цивільно-військового співробітництва «Евакуація 200».