Фото Даринки Журбенко з Вінниці красується на рекламній продукції кастингу на дитячий «Всеросійський конкурс краси». З якого це дива? — не розуміють батьки дівчинки, і не тільки вони.

Рекламна продукція з фотографією Даринки Журбенко з Вінниці, яку використовують росіяни.

Фото із соціальних мереж.

 

Світлину, яку «позичили» сусіди, зроблено три роки тому. У 2015-му Даринка виборола титул «Міні-міс світу» на дитячому конкурсі краси у Туреччині.

— Ми вже звикли, що мордоряни крадуть у нас багато чого — від Малевича до Сікорського, від Довженка до Екстер, — так відгукнувся на ситуацію Геннадій Курочка. — Тепер поцупили фото моєї похресниці Даші Журбенко. Схоже, треба звикати і до дрібних крадіжок.

Батьки дівчинки — Ольга та Олег — також здивовані появою фото Даринки на рекламній продукції у Росії. Кажуть, ніхто у них не запитував згоди на його використання з такою метою. Пані Ольга згадала, як її вразив епізод з фінальної частини конкурсу в турецькій Анталії. Під час першої ознайомчої вечірки, що відбувалася з іграми та розвагами, жінка звернула увагу, як за усім спостерігали діти з Росії. Вони стояли осторонь. Згодом до загальної компанії підійшла одна з дівчаток і запитала: «А русских возьмете?..».

— Діти, як бачимо, все розуміють, — продовжує пані Ольга. — Звичайно, їх запросили до гурту. Організатори свята зробили його аполітичним. А в ситуації з фотографією Даші... Що я скажу: діти, зрозуміло, не винні.

Вінниця.