Двадцять школярів із зони АТО у рамках дев’ятого Арт-каравану Дружби з мистецької реабілітації дітей представили  свої художні роботи (на знімку) в Ужгороді в приміщенні Закарпатської ОДА.

Вихованці шкіл мистецтв з Луганщини, зокрема з Рубіжного, Сватового, Лисичанська, показали у творах, як бачать і відчувають свою Батьківщину, теперішній непростий час. Експозиція під назвою «Україна очима дітей», інформують в ОДА, зібрала майже три десятки робіт, які пройняті наскрізною ідеєю миру та єдності, любов’ю до України, до нашого сучасника.
А загалом у цих дітей триває відпочинок у зимових Карпатах. Юні таланти на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді «Арніка» малюють, відпочивають і знайомляться з укладом життя закарпатців-верховинців. У них тут усе викликає щирий інтерес — і природа, і гори, і люди.
Луганчанам підготовлено цікаве й змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, майстер-класи. Їх ознайомлять під час екскурсій зі старовинною архітектурою і замками краю, вони скуштують смачні страви тутешньої кухні і повезуть на схід добрі спогади про Срібну Землю — найзахідніший регіон великої України.

Фото прес-служби ОДА.