Постанова 
Верховної Ради України
Про проведення парламентських слухань на тему: «Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку»

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 21 березня 2018 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку».
2. Кабінету Міністрів України до 23 лютого 2018 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань та визначити доповідача із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти здійснити необхідні заходи щодо організації та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників наукових та громадських організацій, бізнесу, вчених та експертів.
5. Апарату Верховної Ради України та Державному підприємству «Парламентський телеканал «Рада» забезпечити трансляцію парламентських слухань на телеканалі «Рада» та у мережі Інтернет.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування, видання збірника матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України А. ПАРУБІЙ.

м. Київ,
8 лютого 2018 року.
№ 2291-VІІІ.