«Реал» (Іспанія, Мадрид) — ПСЖ (Франція). 3:1. Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 78 158 глядачів. Голи: Роналду, 43 (п), 83, Марсело, 87 — Рабьо, 32.
Це саме той випадок, коли тренер не відповідає рівневі своєї команди. ПСЖ має чудовий за здібностями колектив, котрому до снаги шматувати «Реал» і навіть «Барселону». Це довів попередній сезон. Але коли вас тренує такий фахівець (ні риба ні м’ясо), як Унаї Емері, складно розраховувати на успіх.
Це довела «Барселона» в минулому розіграші Ліги чемпіонів, відігравшись з рахунку 0:4 і перемігши парижан 6:1. Щось дивне тренер вигадав і цього разу, хоча ПСЖ перебував у шикарній формі й у шикарному складі, а «Реал» був не такий крутий, як торішня «Барселона».
Гостям пощастило забити першими. Але їхній стартовий склад не був логічним — це не з «Тулузою» зустріч у національному чемпіонаті, а з «Реалом». А заміни, котрі здійснив Емері, лише погіршили гру ПСЖ.
Забитий парижанами м’яч залишає їм певні надії на порятунок. Але важко повірити, що за цей короткий термін їхній наставник вигадає щось незвичне.

Добірку підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.