Футбол. Спортивний арбітражний суд відхилив позов київського «Динамо» у «маріупольській справі». У резолютивній частині рішення CAS зазначено, що в позові київського «Динамо» відмовлено повністю і залишено в силі рішення Апеляційного комітету ФФУ про технічну поразку «Динамо» за неявку на матч чемпіонату України до Маріуполя 27 серпня 2017 року.
Рішення CAS:
1. Позови, подані 8 грудня 2017 року ФК «Динамо Київ» на рішення, ухвалені Апеляційним комітетом Федерації футболу України 14 листопада 2017 року, відхиляються.
2. Рішення, ухвалені Апеляційним комітетом Федерації футболу України 14 листопада 2017 року, підтверджуються.
3. Витрати на арбітраж, які повинні бути визначені та повідомлені сторонам Судовим управлінням CAS, несуть Сторони рівними частками.
4. Кожна сторона несе свої судові витрати і збори, понесені у зв’язку з цими розглядами.
5. Це рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

***

Гаразд, рішення ухвалено і його треба виконувати. І постаратися негайно забути про нього. Тепер на перший план виходять інші завдання. Насамперед варто зосередитися і налаштуватися на серйозні події, яких у динамівців чимало. Попереду в них і складна боротьба за чемпіонство і виступи на євроарені.
До речі, завтра кияни на НСК «Олімпійський» зіграють матч у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького клубу АЕК (Афіни). Нагадаємо, що тиждень тому зустріч у столиці Греції завершилася внічию — 1:1.
Перспективний результат, але ліпше про нього забути. І налаштуватися так, ніби все починається з чистого аркуша.
Сьогодні в конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі відбудеться прес-конференція тренера «біло-синіх» Олександра Хацкевича та гравця команди (о 17:00). А через півгодини футболісти вийдуть на поле, щоб провести передматчеве заняття. За традицією перші 15 хвилин відкриті для журналістів.
Прес-конференція наставника АЕКа Мануеля Гіменеса та одного з футболістів грецької команди розпочнеться о 18:30 у конференц-залі НСК «Олімпійський». Тренування греків стартує о 19:00. І тут представники ЗМІ спостерігатимуть за роботою гостей протягом 15 хвилин.
Ну, а сам поєдинок розпочнеться завтра о 20:00. Футболісти «Динамо» дуже сподіваються, що на трибунах збереться якомога більше вболівальників.