Постанова 
Верховної Ради України
Про проведення парламентських слухань на тему: «Стан, проблеми та перспективи охорони культурної спадщини в Україні»

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести 18 квітня 2018 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Стан, проблеми та перспективи охорони культурної спадщини в Україні».
2. Кабінету Міністрів України до 1 березня 2018 року підготувати і подати до Верховної Ради України тиражовані для народних депутатів України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.
3. Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності здійснити необхідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань та внести проект їх рекомендацій.
4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян, наукових установ, експертів та представників громадськості.
5. Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань.
6. Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
7. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова
Верховної Ради України
А. ПАРУБІЙ.

м. Київ,
8 лютого 2018 року.
№ 2290-VІІІ.