21 лютого на Волині побувала дружина Президента Марина Порошенко. Насамперед вона відвідала один із найкращих навчальних закладів краю —Волинський обласний ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, де презентувала національний проект «Книга Миру». А згодом взяла участь в урочистостях з нагоди Міжнародного для рідної мови.

Під час зустрічі в облдержадміністрації голова ОДА Володимир Гунчик і Марина Порошенко підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Благодійного фонду Порошенка «Інклюзивна освіта — рівень свідомості нації» та Меморандум між ОДА та головами РДА, керівниками органів місцевого самоврядування про співпрацю щодо створення мережі інклюзивно-ресурсних центрів.
Володимир Гунчик подарував дружині Президента альбом про будівництво у Волновасі першого на Донбасі храму, який належить Київському патріархату.
— Україна єдина, тому немає різниці, де ми будуємо храм — на заході чи на сході. Наша мета — об’єднати духовно країну, — сказав Володимир Гунчик.
Марина Порошенко також поспілкувалася з учнями інклюзивних класів луцьких шкіл.