Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 21 лютого.
«Севілья» (Іспанія) — «Манчестер Юнайтед» (Англія). 0:0.
«Севілья»: Сергіо, Навас, Меркадо, Клеман, Ескудеро, Н’Зонзі, Банега (Пісарро, 89), Сарабія, Васкес, Корреа, Муріель (Рамірес, 85). Тренер — Вінченцо Монтелла.
«Манчестер Юнайтед»: де Геа, Валенсія, Смоллінг, Лінделеф, Янг, Мактоміней, Мастич, Еррера (Погба, 17), Мата (Марсьяль, 80), Санчес (Решфорд, 75), Лукаку. Тренер — Жозе Моурінью.
Рефері — Клеман Тюрпен (Франція).
Севілья. «Рамон Санчес Пісгуан». 39 725 глядачів. 16 градусів.
Цей матч, хоч учасники не забили жодного м’яча, виправдав сподівання вболівальників та експертів. Та й рівнем гри команди потішили. А надто господарі, котрі не побоялися диктувати «червоним дияволам» свої умови.
Майже протягом усіх 90 хвилин господарі володіли ініціативою. І якби не героїзм Давида де Геа, то ще до перерви м’яч двічі побував би в манчестерських воротах.
А от лінія атаки «МЮ» зіграла відверто посередньо. Як часто буває з командами, котрі очолює Моурінью, в гостях вони прагнуть насамперед дисципліни та безпеки власних воріт. І це в них бере гору над бажанням перемогти. Саме такого бажання бракувало англійцям, котрі, либонь, налаштувалися взяти своє на рідному стадіоні.
Але таке ставлення досить небезпечне. Якщо «Севілья» зіграє і в Манчестері так само здорово і гостро, як вдома, то підопічні Моурінью з Лігою чемпіонів можуть попрощатися.