Народний депутат Олег Барна (БПП) побував на Тернопільщині. Зокрема, відвідав Скала-Подільську ОТГ, де зустрівся із депутатами, селищним головою Віктором Мирончуком та старостами сіл. Під час зустрічі обговорювали питання подальшої реформи децентралізації, ефективного використання державних коштів та спрямування їх на першочергові потреби.

«Під час сесії йшлося про перспективний розвиток громади, використання державних коштів соціально-економічного розвитку та розвитку інфраструктури, а також пріоритетні напрями їх використання. Наголосив також на більш відповідальній роботі бухгалтерії ради та недопущенні в подальшому випадків невикористання державних коштів (торік півмільйона гривень повернули до держбюджету)», — написав депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.
Окремо парламентарій зустрівся з педагогами Борщівського району. «Розмовляли про реформу освіти, відновлення сільських шкіл, харчування дітей у школах і про розвиток позашкільного та національно-патріотичного виховання. Опісля вручив книгу «Соборна пам’ять України» за авторством відомого ученого, історика Володимира Сергійчука, котра була видана за мого сприяння. Ця книга стане доречною учителям та учням шкіл району для вдосконалення їхніх знань з істо-рії України», — наголосив О. Барна.
Таку саму книгу, зауважив парламентарій, отримали й активісти Борщівського району. «Розмова була плідною, конструктивною та обнадійливою: згадали буремні дні Майдану, висловив щиру вдячність усім жителям Борщівщини за їхню високу патріотичну та громадську позицію», — написав депутат.

Вл. інф.
Фото зі сторінки О. Барни у Фейсбуці.