Баскетбол. Київ. Палац спорту. ЧС-2019. Кваліфікація. Група В. 4-й тур. 26 лютого.

Україна — Швеція 77:66 (26:25, 25: 7, 9:12, 17:22)
Україна: Джетер (11 + 6 передач), Гладир (11), Конєв (2 + 6 підбирань), Бобров (9), Кравцов (10 + 7 підбирань) — старт; Герун (2), Кольченко (2), Лукашов, Липовий (2), Мішула (6), Пустовий (9 + 4 передачі + 2 блок-шоти), Зайцев (13).
Україна — 3 перемоги, Туреччина — 2, Латвія — 2, Швеція — 1.
— Це була відмінна гра, — сказав Юджин Джетер (на знімку) кореспонденту «Голосу України». — Я радий повернутися в Україну. Це був дуже важливий поєдинок для нас. Ми провели його добре. Денис Лукашов та Олександр Мішула, які грають на моїй позиції, також зіграли дуже добре. Всі взяли участь у цій перемозі. Щасливий грати за українську національну команду. Приємно згадати, як я виступав за БК «Київ». Відтоді я відчуваю себе частиною України, це моя родина. Пам’ятаю, як ще у ранньому віці спостерігав за тим, як Медведенко і Волков грали в США. Нині відчуваю єдність з Україною. Насолоджуюся цим моментом, щасливий, що є гравцем національної збірної...
Для виходу до другого раунду кваліфікації українцям необхідно здобути одну перемогу у двох матчах, котрі залишилося зіграти. 28 червня вони зустрінуться на виїзді з Туреччиною, а 1 липня проведуть домашній поєдинок проти Латвії.

Фото ФБУ.