ВІННИЦЯ:

На оновлення педіатричного відділення Калинівської районної лікарні витрачено понад сімсот тисяч гривень. Кошти зібрали у складчину — з обласного, районного міського та бюджетів сільських рад, фінансову допомогу також надали місцеві підприємці.

— Ремонтні роботи виконували так, щоб максимально наблизити умови у відділенні до тих, які мають діти у сучасних дитячих садках, — зазначив під час відкриття (на знімку) капітально відремонтованого підрозділу головний лікар райлікарні Владислав Головащенко. — Щоб маленькі пацієнти забували, де вони перебувають, обладнали ігрову кімнату, наповнили її іграшками, цікавими книжками. Гарний настрій — це запорука швидшого одужання.

Комфортні умови створено у кожній з шести палат та трьох боксах. У них встановлено санвузли, підведено гарячу воду. Частково змінили проект приміщення. Тепер у частині палат можуть мешкати по чотири пацієнти, а не більше, як раніше, в інших — по два. Є можливість і для перебування дорослих, які супроводжують дитину. Загалом стаціонар педіатрії розрахований на одночасне лікування тридцяти хворих. Відділення оснащено медичною технікою, комп’ютерами, забезпечено медикаментами.

Фото з сайту Вінницької облдержадміністрації.