Овни. Цього тижня вам вдасться вирішити питання, що накопичилися. Будь-які справи подарують вам чимало задоволення й принесуть багато користі.

Тельці. У ваше життя стрімко ввірвуться нові події, яких ви навіть не очікували. Сприятливий період для будь-яких починань, особливо якщо їхня мета — принести у ваше життя гармонію та спокій.

Близнюки. У вас буде чимало ідей, важливо обрати щось конкретне. Зберіться з думками, дійте злагоджено — і ви досягнете бажаного.

Раки. Для вас тиждень буде досить вдалим, сприятиме розвитку й просуванню до своєї мети. Ви відчуєте приплив сил і гармонію, виникнуть нові перспективні ідеї. Можливі фінансові надходження.

Леви. Звертайтеся до джерела мудрості, слухаючи оточуючих, не забувайте дослухатися до себе — і ви зрозумієте, що потрібно зробити, щоб досягти потрібного результату.

Діви. Цього тижня присвятіть свій час поліпшенню матеріального добробуту, вирішенню робочих питань чи проведенню ремонту вдома — тут вас супроводжуватиме успіх.

Терези. Цього тижня можлива важлива звістка чи зустріч, у результаті якої ви дізнаєтеся цінну інформацію. Ви зможете переманити вдачу й наблизитися до поставленої мети.

Скорпіони. Ви нарешті відчуєте емоційну наповненість, почуватиметеся в гармонії з собою — і це найголовніше. Ваш успіх полягає в послідовних і обміркованих діях.

Стрільці. Цього тижня ви можете одержати важливу звістку, яка позитивно позначиться на вашій подальшій діяльності й дасть змогу нарешті заспокоїтися і розслабитися.

Козероги. Вам потрібно знати і вірити в те, що ваш шлях правильний, і випробування, які трапляються на ньому, лише підтвердження цього. Тому відкиньте страхи й сумніви і продовжуйте рухатися вперед.

Водолії. Вам посміхнеться вдача у фінансових справах. Успішними будуть переговори, укладення угод, початок нових проектів — усе це значно поліпшить ваше становище.

Риби. У ці дні ви можете завершувати свою діяльність, підбивати підсумки, підраховувати прибуток. Отримавши, зумійте зупинитися й обміркувати, як зберегти й примножити зароблене.