У розташованій у Кременчуці військовій частині № 3059 Національної гвардії України після капітального ремонту відкрили народознавчу світлицю. Її оновили за кошти місцевого заводу технічного вуглецю.
 

Це вже не перша вагома допомога заводчан згаданим військово-службовцям. Раніше за рахунок виробничників у частині відремонтували спальний корпус і приміщення їдальні. Представники підприємства запевнили на відкритті присутніх, що таке своєрідне шефство триватиме й надалі. Адже всі розуміють: мирна праця на виробництві сьогодні можлива тільки тоді, коли її надійно захищають наші воїни, зокрема й нацгвардійці, яким доводиться робити це і в зоні бойових дій на Донбасі.

Водночас командир військової частини № 3059 Олександр Аленін подякував керівництву наддніпрянського міста, заводу й трудовому колективу останнього за підтримку. Така увага спонукає його підлеглих до ще більшої наполегливості при виконанні всіх завдань. Адже оновлена народознавча світлиця стала ошатнішою й ніби посвітлішала. Її використовуватимуть для проведення патріотичних заходів, неформального спілкування та змістовного відпочинку нацгвардійців.

Полтавська область.