Опіки спини другого ступеня важкості отримав дев’ятирічний хлопчик з Оратівського району на Вінниччині після того, як двоє підлітків силою утримували його над... багаттям.
Міліція встановила осіб, які катували неповнолітнього. Компанія хлопчиків на березі озера грілася біля багаття. Двоє вирішили «пожартувати» над найменшим. Узявши його за руки й ноги, утримували над вогнем. На крики малого ніхто з друзів не зреагував. Навпаки, всі сміялися і спостерігали за тим, чим закінчаться тортури. Батьки дитини дізналися про знущання над сином, коли побачили рани на тілі. Хлопчик боявся зізнатися, бо йому погрожували розправою. Після звернення батьків до міліції правоохоронці встановили особи підозрюваних.
За цим фактом слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.
— Оголошення про підозру буде пред’явлено після отримання результатів судово-медичної експертизи, — повідомила кореспонденту «Голосу України» керівник відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник. — Поки що вони залишаються в ролі свідків.