Щоденні авіарейси між Києвом і Вінницею розпочала одна з вітчизняних авіакомпаній. Це найкоротший маршрут, який здійснює авіаперевізник. Тривалість польоту становить лише 30 хвилин.

Увечері літак прибуває до Вінниці, наступного ранку вирушає до столиці з приземленням у міжнародному аеропорту «Бориспіль». Пасажири мають можливість скористатися двома класами обслуговування — бізнес та економ. Рейси здійснюють літаки Embraer-148.
«Особливість нового напрямку авіасполучення в тому, що тепер з Вінниці можна оформляти квитки і багаж до будь-якого міста, куди є рейси з «Борисполя», — каже міський голова Вінниці Сергій Моргунов. — Так само й у зворотному напрямку. Наприклад, діловим партнерам із Цюриха, які мають прибути до Вінниці у травні, ми запропонували брати квитки безпосередньо до нашого міста. Вони забронювали квитки саме на цей рейс».
Директор з розвитку мережі авіакомпанії Данило Іванов зазначив, що Вінниця стала десятим містом, куди перевізник налагодив внутрішні повітряні маршрути. Звернув увагу ще на одну деталь: якщо пасажир бере квиток з Вінниці на рейси далекого прямування, скажімо, Нью-Йорк чи Париж, то їх вартість буде, як з аеропорту «Бориспіль, звідки прокладено маршрути до 40 країн.