Постраждалого під час вибуху в Будинку профспілок у Києві 16-річного Назара Держила під охороною трьох народних депутатів перевезли на лікування до Польщі. Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся по допомогу до президента Вроцлава Рафала Дуткевича, і поляки відразу відгукнулися на прохання.
Народний депутат України Роман Ілик, медик за фахом, розповів, що стан потерпілого критичний. Пошкоджено лицевий скелет, ампутовано одне око. До кордону його супроводжували охоронці з Майдану та два народні депутати.
Ще один травмований від вибуху в Будинку профспілок 21-річний Роман Дзвінський перебуває у Львові в тяжкому стані. Біля нього цілодобово чергують активісти-охоронці, побоюючись, що його можуть заарештувати.
У Вроцлаві поруч з Назаром Держилом перебувають рідні. Він лікується у військовому госпіталі, одному з кращих у Європі. Медики кажуть, що є шанси врятувати одне око. Доведеться провести кілька операцій.
Хлопець розповів, що пакунок з написом «ліки» їм на Майдані передав невідомий чоловік, на зріст 175 сантиметрів, у куртці з капюшоном.
 
Львів.