На спомин про талановитого лікаря й умілого організатора Павла Вишневського, який ініціював створення у Вінниці онкологічної служби, встановлено меморіальну дошку.

Її урочисто відкрили на фасаді поліклінічного відділення Подільського регіонального центру онкології. Захід приурочили до 100-річчя від дня народження заслуженого лікаря України. «Більшість відділень, що нині діють у центрі, започатковані нашим талановитим попередником Павлом Вишневським, — наголосив головний лікар центру онкології Володимир Шамрай. — Павло Антонович також був ініціатором створення районних онкологічних служб з метою профілактики і виявлення на ранніх стадіях складної недуги».
Упродовж 20 років талановитий лікар очолював створений ним обласний онкологічний диспансер. Його учні, які працюють нині, згадували про те, яким неперевершеним хірургом був Павло Вишневський. Незважаючи на велику завантаженість організаційними справами, він оперував усі локалізації хвороби.
Похований лікар на Херсонщині, звідки завітали до Вінниці його донька з чоловіком та онука. Людмила Дружинська — вчитель. Гостя побажала медикам, які нині працюють у центрі, такої само відданості справі служіння медицині, яку виявляв її батько.