Чотири десятки працівників Кременчуцького колісного заводу здали кров для поранених захисників України та тяжко хворих цивільних громадян. До цієї благородної справи долучились і керівники виробничих підрозділів, й інженерно-технічні працівники та робітники.

Процедура забору життєдайної рідини відбувалася просто у медичному пункті підприємства, куди приїхали представники місцевої станції переливання крові. Та перед цим, як і рекомендують фахівці, всіх добровільних донорів пригостили печивом і гарячим чаєм. Заводський профспілковий комітет подбав також про виділення кожному з них шістдесяти «компенсаційних» гривень за харчування.
За словами голови профкому підприємства Світлани Усенко, така доброчинна щорічна акція тут відбулася вже вчетверте. Вперше її влаштували, відгукнувшись на заклик волонтерів, ще 2015-го. Тоді тривали жорстокі бої з терористами на Донбасі, тож кров була вкрай необхідною для поранених, котрі перебували у дніпровській лікарні ім. І. Мечникова та прифронтових госпіталях.