У повному складі та без втрат після виконання бойових завдань на сході України на ротацію додому повернулися співробітники батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль». Зустріти бійців прийшли рідні, колеги та друзі. Подякував військовим і відзначив найкращих нагрудними знаками міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Протягом двох місяців тернополяни гідно та сумлінно виконували свої службові обов’язки в місцях тимчасової дислокації на сході країни, і сьогодні, напередодні Великодня, повернулися живими та здоровими, — зазначив Сергій Надал. — Від імені всієї тернопільської громади висловлюю бійцям подяку за мужність та вагомий внесок в оборону нашої держави».
До слова, для підтримки військовослужбовців Тернопільською міськрадою затверджено «Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Тернополі на 2018 рік».
Нині бійці отримали короткі відпустки, після завершення яких вони повернуться до виконання своїх службових обов’язків уже в Тернополі.

Фото надане прес-службою Тернопільської міської ради.