Депутат облради Володимир Зарічанський ініціював створення пам’ятника Кобзареві у рідному селі Війтівка Бершадського району.

На знімку: Володимир Зарічанський (праворуч)
у майстерні Сейфалддіна Гурбанова.

Виготовлятиме постать генія літератури, пророка нації відомий скульптор, народний художник України, доцент кафедри скульптури Харківської державної академії дизайну та мистецтв Сейфалддін Гурбанов. За словами Володимира Зарічанського, він давно чув про талант майстра. Щоб ближче познайомитися з ним, відвідав його майстерню у Харкові.
«Приємно вражений знайомством із талановитою людиною, — ділився думками з односельцями після повернення з Харкова Володимир Зарічанський. — Домовилися про те, що пан Гурбанов виготовлятиме скульптуру Тараса Шевченка для нашого села. Він також обіцяв приїхати на відкриття пам’ятника, щоб особисто взяти участь в урочистостях».
Володимир Зарічанський представляє у Вінницькій облраді ВО «Свобода». Входить до складу постійної комісії з питань будівництва і розвитку населених пунктів. Сам він підприємець. Усі витрати на спорудження пам’ятника Володимир Зарічанський бере на себе.

Фото надано автором.