У приморському містечку Очаків відбулася акція «Разом зробимо місто чистим!». Майже 40 осіб, які люблять своє місто, вийшли на прибирання узбережжя. За день учасникам акції вдалося зібрати 95 мішків сміття.

«Вочевидь, деякі звалища утворилися через діяльність нечесних керівників туристичних баз, які ухиляються від сплати за централізоване вивезення сміття. Щиро раді, що сьогодні нам вдалося зібратися і разом зробити корисну, добру справу для всіх жителів Очакова!», — поділилися учасники акції.
Тим часом миколаївські школи отримали 100 контейнерів для збору упаковки від тетра пак. Про це повідомив PR-менеджер «Агенції розвитку Миколаєва» Євген Гомонюк. Він зазначив, що це лише перша партія контейнерів.
«Цінність новинки ще й у тому, що це подарунок місту. Упаковки від молока і соку відправлятимуть до Харкова на подальше перероблення. У рамках нашого проекту, який стартував ще 2016-го, поступово привчаємо дітей не тільки правильно сортувати сміття, а й заробляти на відходах», — сказав Євген Гомонюк.

Фото надане автором.