Голова облради Анатолій Олійник очолив трудовий «десант» керівництва ради та працівників виконавчого апарату до... «Подільського зоопарку».
Колектив надав допомогу в озелененні та прибиранні території звіринцю, розташованого у дворі обласного комунального підприємства «Віноблагроліс». Чоловіки, зокрема Анатолій Олійник, його заступник Михайло Кременюк, голова постійної бюджетної комісії Геннадій Мазур, упорядковували клумби, висаджували дерева та кущі, обрізали сухе гілля, жінки облаштовували газони, прибирали майданчики та алеї. Разом із гостями став до роботи керівник КП «Віноблагроліс» депутат облради Анатолій Іванець та директор «Подільського зоопарку» Євген Ткачик.
За словами керівника прес-служби облради Ірини Ярошинської, після роботи для гостей провели екскурсію, повідомили про новинки, що їх чекають відвідувачі. Звіринець виграв один з європейських грантів на суму 11,7 млн грн. За ці кошти планують створити Центр сімейного дозвілля та відтворити популяцію тварин та птахів, занесених до «Червоної книги України».
«Розпочали спорудження нових вольєрів для фламінго і єнотів, — розповів Анатолій Іванець. — Будуть місця для утримання зебр. Цих тварин нам передадуть чехи з Ліберецького зоопарку».