У селі Більськ Котелевського району урочисто відкрили меморіальну дошку на честь полеглого героя-земляка Артура Латченка. Встановили її на фасаді місцевої школи, яку Артур закінчив у 2013 році.
Для себе обрав тоді професію будівельника. Тож після закінчення профтехучилища у Полтаві повернувся до рідного села, працював теслею на місцевому сільгосппідприємстві. Армійські будні почалися для нього зі строкової служби, яка не передбачає участі в бойових діях. Зрештою, здобувши відповідні знання й опанувавши навички ратної справи, підписав контракт військовослужбовця й вирушив на передову неоголошеної війни з терористами та загарбниками. А рік тому загинув під час мінометного обстрілу позицій наших бійців біля шахти «Бутовка». Орденом «За мужність» його нагородили посмертно...
На урочистості з нагоди відкриття меморіальної дошки зібралися рідні, друзі, побратими героя, керівники районної та місцевої влади, представники громадських організацій учасників АТО. Присутні згадували навіки 22-річного бійця як умілого й відважного воїна, надійного товариша та водночас надзвичайно позитивну, життєрадісну людину. Право відкрити меморіальну дошку надали матері Артура Раїсі Олександрівні та одному з бойових побратимів героя. Після освячення до неї одразу лягли живі квіти.