День благоустрою населених пунктів — загальнообласну толоку — провели на Закарпатті. Прибирали території в рамках щорічної загальнодержавної акції «За чисте довкілля».
Працівники облдержадміністрації розчистили територію навколо адміністративної будівлі, зокрема навколишні парки, сквери, площу Народну.

 Держслужбовці на чолі з головою ОДА Геннадієм Москалем (на знімку) віниками, граблями і мотиками прибрали залишки гілок, сухого листя та сміття. Майже дві сотні педагогів закладів освіти обласного підпорядкування в Ужгороді прибрали прилеглу територію вздовж руху потягу Ужгородської дитячої залізниці, яка, попередньо, відкриє літній сезон першого травня.
Приєдналися до очищення територій цього дня, інформують з облдержадміністрації, представники органів влади, місцевих громад, установ та організацій по всій області.
День благоустрою територій населених пунктів провели в усіх районах Закарпаття. У рамках акції приводили у належний санітарний стан міста й села та прилеглі території, очищували узбіччя та кювети вздовж доріг.

Фото Закарпатської ОДА.